發新話題

輕便相機報到報到!

輕便相機報到報到!

嘿!差唔多個個版都可以報到。

Minolta Digital Series:
01) DiMAGE V
02) DiMAGE F100
03) DiMAGE A1
04) DiMAGE X1

Minolta Lens Shutter Series: (懶得再分邊部係RF邊部唔係了,所以響度報到埋先。)
01) Hi-matic
02) Hi-matic 7
03) Hi-matic 7s
04) Hi-matic C
05) Hi-matic E
06) Hi-matic F
07) Hi-matic G
08) Hi-matic S
09) Hi-matic AF
10) AF-C
11) AL
12) Talker (AF-Sv)
13) Talker (AF-Sv)
14) Super A
15) APZ Freedom Zoom 105i
16) TC-1

我只有一部傻瓜機.

引用:
原帖由 Rel 於 8 / 7 / 2006 15:24 發表
我只有一部傻瓜機.
邊部呀?

引用:
原帖由 hokafai 於 8 / 7 / 2006 15:33 發表

邊部呀?
Rivera Zoom唔知咩囉.支鏡都好利好有層次感架.:lol

第一部minolta買的機 A200

Konica Minolta DiMAGE Z3(退役)
Konica Minolta DiMAGE G400

引用:
原帖由 Rel 於 8 / 7 / 2006 21:04 發表

Rivera Zoom唔知咩囉.支鏡都好利好有層次感架.:lol
串錯字喇!Riva Zoom呀。
Riva Zoom太多model,當中都有唔少靚機,不過要記得晒,好難。

我都係得一部傻瓜機 X60 咋 (比左太座)......
依家諗緊入返部 F200 比自己作隨身......

引用:
原帖由 bluesky 於 9 / 7 / 2006 01:59 發表
我都係得一部傻瓜機 X60 咋 (比左太座)......
依家諗緊入返部 F200 比自己作隨身......
「F200係一部好機,色靚,鏡頭亦唔差。
只要唔介意佢對焦慢同埋耗電量高就可以了。 」

哎呀,Sorry呀bluesky,我按錯編輯掣,將以上我段回覆的說話打左入你個post度,而家要再cut番佢出黎,sorry呀!

引用:
原帖由 hokafai 於 8 / 7 / 2006 11:22 AM 發表

「F200係一部好機,色靚,鏡頭亦唔差。
只要唔介意佢對焦慢同埋耗電量高就可以了。 」

哎呀,Sorry呀bluesky,我按錯編輯掣,將以上我段回覆的說話打左入你個post度,而家要再cut番佢出黎,sorry呀!
no problem, it's fine.......
thanks for your command about F200,
I really like that camera, though I never ever owned one............. :lol:lol:lol:lol

Hong Kong Minolta User Group (HKMUG) » Minolta / KM 輕便相機 » 輕便相機報到報到!
發新話題