發新話題

各款德產50mm標頭及其他老頭

引用:
原帖由 kpchg4 於 15 / 12 / 2009 01:34 發表

A.Schacht 50/1.8, 我搵咗好耐都搵唔到
紳貴喎..... 你咪當我哋亂啽先得......
以上言論僅代表本人在 HKMUG 論壇之個人意見..... 並不代表其他人及其他論壇之立場.....

HKMUG 精神..... "幫得就幫,毒得就毒,灌得就灌,貼得就貼"

引用:
原帖由 gareth12468 於 15 / 12 / 2009 06:38 AM 發表

藍天的一方
我無中國國藉!

引用:
原帖由 gareth12468 於 15 / 12 / 2009 21:38 發表

影相, 吹水一樂也 !
my blog
http://hk.myblog.yahoo.com/qsbenyuen

其實你個堆鏡頭, 係唔係好多都有radiation?
無毒不丈夫

引用:
原帖由 lain 於 15 / 12 / 2009 08:45 AM 發表
其實你個堆鏡頭, 係唔係好多都有radiation?
I have no idea.......
藍天的一方
我無中國國藉!

引用:
原帖由 bluesky 於 15 / 12 / 2009 11:04 發表

I have no idea.......
以上言論僅代表本人在 HKMUG 論壇之個人意見..... 並不代表其他人及其他論壇之立場.....

HKMUG 精神..... "幫得就幫,毒得就毒,灌得就灌,貼得就貼"

聽過如果用放射性金屬做既鏡,鏡片會有黃既現象

引用:
原帖由 ef8 於 15 / 12 / 2009 09:11 AM 發表
聽過如果用放射性金屬做既鏡,鏡片會有黃既現象
I heard the same thing too
藍天的一方
我無中國國藉!

咁順便請問"白玻璃"係咪一定好? 同點先為之真正既"白玻璃"??
無毒不丈夫

其實我以前都有諗過, MUG點解冇"老鏡互毒區", 因為依家好多人都搵返d老鏡黎玩
無毒不丈夫

Hong Kong Minolta User Group (HKMUG) » 其它品牌相機 » 各款德產50mm標頭及其他老頭
發新話題