43 12345
發新話題

TC1 閒談

TC1 閒談

引用:
原帖由 pennysbag 於 18 / 12 / 2006 00:14 發表

又真係呀,我當初好想有 XK, 但有了後發現咩動力都無晒,都唔知買咩好
所以我係唔會禁快買TC﹣1住的,驚買完即刻收工!

引用:
原帖由 piusx 於 18 / 12 / 2006 00:16 發表

所以我係唔會禁快買TC﹣1住的,驚買完即刻收工!
哈﹐或者小弟兩支都唔買﹐買番部 TC-1~:P

引用:
原帖由 oillau 於 18 / 12 / 2006 00:20 發表

係咪呀?我支持你!買完幫我keep 住先! 到我想收工時贖番!

引用:
原帖由 piusx 於 18 / 12 / 2006 00:26 發表

係咪呀?我支持你!買完幫我keep 住先! 到我想收工時贖番!
Wow piusx 兄﹐多謝你支持﹐我會好好咁保全你部機直至你攞番為止﹐嘿﹐俾咪小弟俾個 bank a/c 你入部機既錢落黎﹖

引用:
原帖由 oillau 於 18 / 12 / 2006 00:46 發表

Wow piusx 兄﹐多謝你支持﹐我會好好咁保全你部機直至你攞番為止﹐嘿﹐俾咪小弟俾個 bank a/c 你入部機既錢落黎﹖
好呀!收工入比你!:P

引用:
原帖由 piusx 於 18 / 12 / 2006 00:53 發表

好呀!收工入比你!:P
小弟曾經係今年農曆新年前係萬成見到部 TC-1﹐據職員講﹐係有個客訂左唔要﹐所以先有一部現貨﹐小弟攞上手一陣﹐個感覺到而家都好難忘...:$

引用:
原帖由 oillau 於 18 / 12 / 2006 01:03 發表

小弟曾經係今年農曆新年前係萬成見到部 TC-1﹐據職員講﹐係有個客訂左唔要﹐所以先有一部現貨﹐小弟攞上手一陣﹐個感覺到而家都好難忘...:$
:Q:Q:Q 走呀!!!有人在放毒呀!

引用:
原帖由 piusx 於 18 / 12 / 2006 01:42 發表

:Q:Q:Q 走呀!!!有人在放毒呀!
呵呵呵﹐我唔係放毒﹐我係引你D毒出黎﹐出黎啦﹐先係身痕﹐之後就手痕﹐再之後上埋腦﹐睇親所有長方型野都係 TC-1...呵呵呵

引用:
原帖由 oillau 於 18 / 12 / 2006 00:20 發表

你一定後悔.
不要留下一點讓我牽掛這論壇, 就如我從未出現過. 我不求你們的體諒 (我未至可憐到這地步), 但求你們讓我釋放.

引用:
原帖由 oillau 於 18 / 12 / 2006 03:06 發表

呵呵呵﹐我唔係放毒﹐我係引你D毒出黎﹐出黎啦﹐先係身痕﹐之後就手痕﹐再之後上埋腦﹐睇親所有長方型野都係 TC-1...呵呵呵
tc1...
唔好買喇....
你一係就要買2部,咁就買得過了!

Hong Kong Minolta User Group (HKMUG) » Minolta / KM 輕便相機 » TC1 閒談
 43 12345
發新話題