21 123
發新話題

有冇人想係SONY STYLE 度訂配件

有冇人想係SONY STYLE 度訂配件

我有張8折COUPON,
我會在10月2日晚於網上訂野,
有冇人要我幫手訂?
九龍灣地鐵站 或我上旺角SHOWROOM 取貨時(通常平日下午) 去交收。

要就PM我。

P.S. 留意要保養要單的應該唔太方便。SONY STYLE 部份貨物8折後都比市面貴。
本帖最近評分記錄
  • lewisay 功勛 +5 感謝你貼出寶貴的分享! 29 / 9 / 2010 12:17
  • p4mmx2005 功勛 +4 感謝你熱心幫助其他會員! 28 / 9 / 2010 23:53
以相會友
無分品牌

只限配件

引用:
原帖由 符碌 於 28 / 9 / 2010 23:33 發表
只限配件
凡優先登記之客戶於預售期間購買SLT-A55V,均可獲8折優惠購買任何α系列配件 (鏡頭除外),立即優先購買,享受全面極速高清娛樂!

係啊,相機配件,
電視機、電子相架O個D 應該唔得。
以相會友
無分品牌

79日
return home card

我要 a550 eyepiece cup  (其實dynax 5用)  , 但今日上去sony 話全線無貨

引用:
原帖由 nok 於 29 / 9 / 2010 00:10 發表
我要 a550 eyepiece cup  (其實dynax 5用)  , 但今日上去sony 話全線無貨
無貨都無法
我都想訂Macro 環閃
以相會友
無分品牌

[IMG]http://www.brandsoftheworld.com/sites/default/files/0000/2371/brand.gif[IMG]

引用:
原帖由 美能達BB 於 29 / 9 / 2010 00:10 發表

無貨都無法
我都想訂Macro 環閃
我想要o個個觀景器放大器,ME1AM,都唔知有冇貨

我想要 NEX fisheye adapter 同埋 E>A mount adapter !
http://santabenny.blogspot.com

Stay Hungry. Stay Foolish. -  Steve Jobs
求知若飢。虛心若愚。- 賈伯斯
ハングリーであれ。バカであれ。- スティーブ・ジョブズ

引用:
原帖由 符碌 於 29 / 9 / 2010 02:24 發表

我想要o個個觀景器放大器,ME1AM,都唔知有冇貨
今日都仲見缺貨中。
以相會友
無分品牌

Hong Kong Minolta User Group (HKMUG) » 配件和其他週邊產品 » 有冇人想係SONY STYLE 度訂配件
 21 123
發新話題