發新話題

黑豬 還是 銀豬??

引用:
原帖由 nrs050505 於 9 / 5 / 2011 16:34 發表
肥花有人PM我$5100 黑豬
$5300就送 全新T* FILTER

OK嗎?
地震前$5100買到全新仲有錢找
依家就唔知加左幾多了

引用:
原帖由 akh2907 於 9 / 5 / 2011 18:57 發表

地震前$5100買到全新仲有錢找
依家就唔知加左幾多了
我只是瘋,但我並不傻!

新鏡一炮過俾錢,邊度買會平d?

其實市面新鏡既價錢會唔會平過sony正價既9折??
去邊買好呢?肥花?鳳凰?

無人答~?

影相, 吹水一樂也 !
my blog
http://hk.myblog.yahoo.com/qsbenyuen

引用:
原帖由 wowodog 於 13 / 5 / 2011 22:15 發表
www.price.com.hk

thanks~~

日本地震後, SONY鏡有無貴到?

不過SONY生產線好似O係印尼

引用:
原帖由 nrs050505 於 13 / 5 / 2011 10:43 發表

thanks~~

日本地震後, SONY鏡有無貴到?

不過SONY生產線好似O係印尼
生產線係印尼都無用..... 問題係啲零件係邊度生產.....
以上言論僅代表本人在 HKMUG 論壇之個人意見..... 並不代表其他人及其他論壇之立場.....

HKMUG 精神..... "幫得就幫,毒得就毒,灌得就灌,貼得就貼"

以前有折扣,依家照定價賣(如果有貨)
我唔係教師, 又唔係警察, 我叫呀Ken

引用:
原帖由 KenTse 於 14 / 5 / 2011 01:08 發表
以前有折扣,依家照定價賣(如果有貨)
頭先問過灣仔火雞, 佢話10700

如果價錢低過 $10,000 係咪叫平~? ???

Hong Kong Minolta User Group (HKMUG) » Sony DSLR 相機及鏡頭 » 黑豬 還是 銀豬??
發新話題