發新話題

Sony a900 / a850 對焦屏

L型
79日
return home card

唔係吓話,要千幾蚊,我個件三舊幾咗喎

我用手動多, 轉左 M 好耐.  最好有 ML
Facebook 見
Highlight•Shadow
Google+

有限金錢火併無限慾望

引用:
原帖由 d9m 於 19 / 6 / 2011 23:06 發表
唔係吓話,要千幾蚊,我個件三舊幾咗喎
台幣o黎o架

香港個 sony web-site 廢到無朋友,要去 TW or JP 先有料到。
酋長森林遊記 ~ https://picasaweb.google.com/pennysbag

遇過風風雨雨 才能有我現在
庭園一花一草 誰人悉心灌溉
但我即將遠去 也有百般感慨
這景象 這姿彩 難替代

引用:
原帖由 wowodog 於 19 / 6 / 2011 21:47 發表
酋長要唔要讓塊後備比你
後備就唔拎你o架啦。

反而有無師兄可以幫我去 CS 買塊 L 型(井字對焦屏)?

因為我部機都唔知有無登記到,上去買配件唔知有無九折
酋長森林遊記 ~ https://picasaweb.google.com/pennysbag

遇過風風雨雨 才能有我現在
庭園一花一草 誰人悉心灌溉
但我即將遠去 也有百般感慨
這景象 這姿彩 難替代

引用:
原帖由 pennysbag 於 20 / 6 / 2011 00:07 發表

後備就唔拎你o架啦。

會員九折係跟a/c,唔係跟機
我唔係教師, 又唔係警察, 我叫呀Ken

引用:
原帖由 pennysbag 於 20 / 6 / 2011 00:07 發表

後備就唔拎你o架啦。

你有朋友既手機號碼都一樣有9折(當然要佢係會員啦)
潮退中......

去鳳凰賣差唔多!
終於踏入數碼化嘅全片幅世界!!

引用:
原帖由 Andy1969 於 20 / 6 / 2011 00:22 發表
去鳳凰賣差唔多!
  你CHECK 左有無貨先喎,唔好老點人去到身痕入錯鏡喎
潮退中......

引用:
原帖由 lx2 於 20 / 6 / 2011 00:27 發表

你CHECK 左有無貨先喎,唔好老點人去到身痕入錯鏡喎
冇咪順路入番支135.8咪重正!!
終於踏入數碼化嘅全片幅世界!!

Hong Kong Minolta User Group (HKMUG) » Sony DSLR 相機及鏡頭 » Sony a900 / a850 對焦屏
發新話題