發新話題

會員作品展2014

1) wowodog 四幅
2) pennysbag,四幅
3) 鋼,四幅
4) lewisAY 四幅 (PAID)
5) kwong616 四幅
6) CVN  四幅  (至少)
7) nrs050505 一幅 (至少)
8) schindlerndennis 六幅
9) d9m四幅 (PAID)
10)~8855~四幅 (PAID)
11) Jessie1218 四幅
12) hiero 四幅
13) mark0909 兩幅
14) Hexar 四幅 (入住先, 用唔晒炒番出黎  
15) sofai,四幅
16) kwonglo 兩幅
17) nelsonk17 兩幅
18) EF8 兩幅
19) ngai  四幅
20) ykevin 兩幅
21) Tron sir 四幅
22) Andy1969 兩幅
23) ccc 四幅

PUSH~

PUSH~
有名戰士告訴過我,當有個適合死去的地方出現時,你就會立刻明白。那感覺不太像是犠牲,而比較像是種機會。時候到了,再明顯不過,毋庸置疑。抉擇將會相當簡單。抉擇...為你而存在。當一百條生命陥入危機之際,一個人看似沒什麼重要。但有些時候,一個人就足以改變一切。

卡夫特中士

3) 鋼,四幅
18) EF8 兩幅
23) ccc 四幅
24) lais249 兩幅

3) 鋼,四幅
18) EF8 兩幅
23) ccc 四幅
24) lais249 兩幅
25) Kentse 四幅

弊家伙,黎遲左,唔係截五月尾?

引用:
原帖由 oillau 於 31 / 5 / 2014 23:31 發表
弊家伙,黎遲左,唔係截五月尾?
延遲左喇
有名戰士告訴過我,當有個適合死去的地方出現時,你就會立刻明白。那感覺不太像是犠牲,而比較像是種機會。時候到了,再明顯不過,毋庸置疑。抉擇將會相當簡單。抉擇...為你而存在。當一百條生命陥入危機之際,一個人看似沒什麼重要。但有些時候,一個人就足以改變一切。

卡夫特中士

引用:
原帖由 schindlerdennis 於 2014-6-1 10:55 發表

延遲左喇
老老實實,咁仲受唔受我?

雖然我超過兩年無影過相,最多又自拍幾張擺下∼
本帖最近評分記錄
  • wowodog 功勛 +1 你的發言非常精彩,請再接再勵! 1 / 6 / 2014 22:02

引用:
原帖由 oillau 於 1 / 6 / 2014 14:28 發表

來吧!!!

卡夫特中士

引用:
原帖由 oillau 於 1 / 6 / 2014 14:28 發表

露幾多點先
情迷波波鏡,

Hong Kong Minolta User Group (HKMUG) » 活動中心 » 會員作品展2014
發新話題