16 12
發新話題

星期日(8-2-2015).......有冇HKMUG好友有時間呀?

星期日(8-2-2015).......有冇HKMUG好友有時間呀?

星期日,約左姨生女影Per wedding,
不要助手,因為我就係
因為HKMUG個個都係大師,有冇人幫手影吓呀
唔講錢唔講金,只講感情,重要自己去,問您死未
幫到手PM我啦!

去太平山頂影日出.....講笑姐,上山頂影就真

引用:
原帖由 doohan 於 5 / 2 / 2015 19:04 發表
星期日,約左姨生女影Per wedding,
不要助手,因為我就係
因為HKMUG個個都係大師,有冇人幫手影吓呀
唔講錢唔講金,只講感情,重要自己去,問您死未
幫到手PM我啦!

去太平山頂影 ...
我果日都上山頂影喎,睇下撞唔撞到你先
每人都有自己既價值觀,何必一定要別人認同你的?

我有時間, 不過,做你助手既助手就OK

引用:
原帖由 nelsonk17 於 5 / 2 / 2015 08:01 PM 發表

我果日都上山頂影喎,睇下撞唔撞到你先
實撞到,睇下您有冇心姐.....

魚魚....您幫我捉亞洲先生(二佬)去啦,唔駛比錢又有相影,好過返工冇糧出呀!
我有麥當勞供應,2個歺.......
引用:
原帖由 jessie1218 於 5 / 2 / 2015 08:01 PM 發表
我有時間, 不過,做你助手既助手就OK

引用:
原帖由 doohan 於 5 / 2 / 2015 20:30 發表

實撞到,睇下您有冇心姐.....
但我一早去喎,撞到可以比我痴相影幾張喎
每人都有自己既價值觀,何必一定要別人認同你的?

我一早都係去,不過係去接人先
引用:
原帖由 nelsonk17 於 5 / 2 / 2015 08:44 PM 發表

但我一早去喎,撞到可以比我痴相影幾張喎

引用:
原帖由 doohan 於 5 / 2 / 2015 20:35 發表
魚魚....您幫我捉亞洲先生(二佬)去啦,唔駛比錢又有相影,好過返工冇糧出呀!
我有麥當勞供應,2個歺.......

我問下先.  你幾點, 影咩?

大約十點.....影婚沙
引用:
原帖由 jessie1218 於 5 / 2 / 2015 09:33 PM 發表

我問下先.  你幾點, 影咩?

可唔可以來睇下啲姊妹團
影相, 吹水一樂也 !
my blog
http://hk.myblog.yahoo.com/qsbenyuen

Hong Kong Minolta User Group (HKMUG) » 活動中心 » 星期日(8-2-2015).......有冇HKMUG好友有時間呀?
 16 12
發新話題