48 12345
發新話題

有關 Dynax 9 無線閃燈設定 ( 原文源自茶居 > 買左件新玩具)

有關 Dynax 9 無線閃燈設定 ( 原文源自茶居 > 買左件新玩具)

有位師兄清倉見到件以前唔捨得買嘅閃燈引發器果價好吸引,將它買下,而家可以三燈齊發喇,因以前9仔唔可以引發5600D,但遺憾D7D用唔到,唔係就過癮囉
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

咦?唔可以引發5600HSo既咩?

引用:
原帖由 d9m 於 16 / 4 / 2007 18:53 發表
有位師兄清倉見到件以前唔捨得買嘅閃燈引發器果價好吸引,將它買下,而家可以三燈齊發喇,因以前9仔唔可以引發5600D,但遺憾D7D用唔到,唔係就過癮囉
恭喜偉哥﹐可以圓左個心願﹗

引用:
原帖由 hokafai 於 16 / 4 / 2007 18:56 發表
咦?唔可以引發5600HSo既咩?
用9D自身係唔得,落左引發器就得,真吹脹

引用:
原帖由 d9m 於 16 / 4 / 2007 19:29 發表

但係連舊款過佢既 800si 都得喎 ! 奇怪...:o
http://santabenny.blogspot.com

Stay Hungry. Stay Foolish. -  Steve Jobs
求知若飢。虛心若愚。- 賈伯斯
ハングリーであれ。バカであれ。- スティーブ・ジョブズ

引用:
原帖由 d9m 於 16 / 4 / 2007 19:29 發表

咁其它舊閃燈又得唔得呢?

恭喜恭喜
酋長森林遊記 ~ https://picasaweb.google.com/pennysbag

遇過風風雨雨 才能有我現在
庭園一花一草 誰人悉心灌溉
但我即將遠去 也有百般感慨
這景象 這姿彩 難替代

恭喜你!有新玩具!
79日
return home card

引用:

我部升級後的D9引發HS3600得喎,完全無問題! :)

恭喜恭喜.....
以上言論僅代表本人在 HKMUG 論壇之個人意見..... 並不代表其他人及其他論壇之立場.....

HKMUG 精神..... "幫得就幫,毒得就毒,灌得就灌,貼得就貼"

Hong Kong Minolta User Group (HKMUG) » Minolta / KM 自動相機及鏡頭(AF) » 有關 Dynax 9 無線閃燈設定 ( 原文源自茶居 > 買左件新玩具)
 48 12345
發新話題