發新話題

有關 Dynax 9 無線閃燈設定 ( 原文源自茶居 > 買左件新玩具)

引用:
原帖由 oillau 於 16 / 4 / 2007 06:45 PM 發表

哈哈哈﹐藍天兄壞勒﹐捉偉哥“字蚤”﹐未“屎”過定啦你﹐哈哈哈~
佢每次講佢部 D9,都會寫成 9D,
小弟留意左好多次架啦.......
藍天的一方
我無中國國藉!

引用:
原帖由 bluesky 於 17 / 4 / 2007 09:48 發表

佢每次講佢部 D9,都會寫成 9D,
小弟留意左好多次架啦.......
That is because 偉哥 is still waiting for a 9D deep in his mind.;P
織完美冷底是要一段時間的!

引用:
原帖由 oillau 於 17 / 4 / 2007 09:46 發表

pamfai 兄﹐如果你唔介意﹐不如...放俾小弟啦﹐因為小弟o岩用...:$
好呀, 可以傾傾,
今晚等我影d相post上來比你睇下.

我重有個 "bound reflector v", 合5600用, 有冇興趣?

d mount呀, 直角呀.....等等, 呢d小accessories搵個時就好難, 又好少用, 又唔捨得賣, 賣又唔值錢,
結果放到一屋都係

重要成日比老婆吟話多野
靜坐常思己過.......閒談莫說人非

引用:
原帖由 pamfai 於 17 / 4 / 2007 17:53 發表

好呀, 可以傾傾,

我重有個 "bound reflector v", 合5600用, 有冇興趣?

d mount呀, 直角呀.....等等, 呢d小accessories搵個時就好難, 又好少用, 又唔捨 ...
咁你仲有咩小accessories你唔捨得用而你太座又話佢阻定呢?
不妨話聲我知,雖然我d防潮箱已經無乜位剩,但相信都仲有空間可以幫你放住d小accessories,加上我老婆正開始學攝影,大把野等住佢去玩……嘿!:P

引用:
原帖由 pamfai 於 17 / 4 / 2007 17:53 發表

好呀, 可以傾傾,

d mount呀, 直角呀.....等等, 呢d小accessories搵個時就好難, 又好少用, 又唔捨 ...
咁就真係麻煩哂 pamfai 兄你啦~

咁你有冇 7 同 9 既 focusing screen ? 尤其係 L 最想要﹗

引用:
原帖由 hokafai 於 17 / 4 / 2007 18:02 發表

咁你仲有咩小accessories你唔捨得用而你太座又話佢阻定呢?
不妨話聲我知,雖然我d防潮箱已經無乜位剩,但相信都仲有空間可以幫你放住d小accessories,加上我老婆正開始學攝影,大把野等住佢去玩……嘿!:P
家輝﹐阿嫂大過天﹐只要有野撞﹐小弟會自動退出架~:)

引用:
原帖由 oillau 於 17 / 4 / 2007 18:30 發表

家輝﹐阿嫂大過天﹐只要有野撞﹐小弟會自動退出架~:)
呵呵!等pamfai兄真係有野要搵人幫手收埋唔俾太座知先啦!;P

引用:
原帖由 chunster 於 17 / 4 / 2007 14:37 發表

That is because 偉哥 is still waiting for a 9D deep in his mind.;P
知心友:P

引用:
原帖由 chunster 於 16 / 4 / 2007 11:37 PM 發表

;P ;P ;P ;P ;P
藍天的一方
我無中國國藉!

引用:
原帖由 d9m 於 17 / 4 / 2007 03:56 發表

Benny兄係咪有少少我講得唔清楚呢,我原意係話9D遙控唔到5600D,但放在機頂就得,加左引發器又可遙控到5600D,如果800si可遙控5600D咁就俾Minolta吹脹勒
怎會?
他先插5600D/3600D於D9上,推動閃燈模式去wireless,再輕按channel選擇,拆去閃燈,再用機頂遙控!

都係留意第68,69頁喇!
http://ca.konicaminolta.jp/support/manual/slr/a9j.pdf
本帖最近評分記錄

Hong Kong Minolta User Group (HKMUG) » Minolta / KM 自動相機及鏡頭(AF) » 有關 Dynax 9 無線閃燈設定 ( 原文源自茶居 > 買左件新玩具)
發新話題